Wie zijn wij?

Boermarke Desserts

Boermarke Desserts is een innovatieve speler van vers- en diepvriesproducten in de zuivelcategorie. Denk hierbij aan diverse soorten yoghurt en vla, maar ook mousse en ijs. Naast zuivel bieden we ook non-dairy alternatieven aan en bent u bij ons aan het juiste adres voor fruit, bijvoorbeeld verse, ambachtelijke appelmoes. Met ons eigen transport beleveren we dagelijks diverse klanten in Foodservice, B2B en Retail. We bieden zowel ons eigen merk als Private Label aan. 

De geschiedenis van Boermarke Desserts begint in 1967 toen Johan en Bertine Varvik door een melkoverschot zelf roomijs gingen maken en verkopen. Als snel bleek hiervoor een markt te zijn en in korte tijd is de productie steeds verder uitgebreid tot de huidige dagelijkse productie van in totaal 60.000 liter.

www.boermarke.eu 
 


De Zuivelmakers
De Zuivelmakers – voorheen heetten we De Natuurhoeve – is opgericht in 1977 en is onderdeel van de Lekkerkerker Groep. In 1977 begon Kees Lekkerkerker kaas te maken van eigen melk. Al snel opende hij een kaaswinkeltje in de Bilt. Kort daarna startte hij met het maken van ambachtelijke toetjes. Er is aardig wat gebeurd sinds de beginjaren. Wist je bijvoorbeeld dat we in het Guinness Book of Records hebben gestaan met de grootste kaas ter wereld?

We zijn nu vooral bekend om onze vers getapte yoghurt. Deze dikke yoghurt uit een tap zorgt voor de ultieme versbeleving. Uiteraard worden de verschillende soorten yoghurt gemaakt van duurzame weidezuivel.
  

www.dezuivelmakers.nl